سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
۱ شهریور ۱۳۸۵ - بعد از ظهر ۱۸:۱۸ تعداد بازدید: 5460 کد خبر: ۴۶۲۹۳

یکی از اقوام مرحوم موسوی خوئینی با انتشار نامه‌ای از سوء استفاده عناصر فرصت‌طلب از درگذشت پدرشان انتقاد نموده و با عنوان نمودن این مسئله که «ورشکستگان سیاسی و مطرودین ملت از هر ابزاری برای تجدید حیات و اظهار وجود خود استفاده می‌کنند» از این عده گلایه کرده است.

به گزارش فارس، مسعود صفی‌یاری یکی از اقوام خاندان موسوی ‌خوئینی با انتشار نامه‌ای که نسخه‌ای از آن را برای این خبرگزاری نمابر کرده است،در این نامه افزوده است:به دنبال درگذشت عالم وارسته حاج سیدآقا موسوی خوئینی (پدر علی‌اکبر موسوی خوئینی که هم‌اکنون در زندان به سر می‌برد) رایزنی‌ها و فشارها برای بهره‌برداری‌های سیاسی و جناحی از این قضیه شدت گرفته است.

صفی‌یاری در ادامه نامه خود می‌افزاید: ورشکستگان سیاسی و مطرودین ملت که از هر ابزاری برای تجدید حیات و اظهار وجود خویش استفاده می‌کنند این بار از این دریچه وارد شده و با مظلوم‌نمایی و اشک تمساح ریختن سعی در چینش اوضاع به نفع اهداف حزبی خود می‌نمایند.

وی مراجعات مکرر و اصرار عناصر تحکیم وحدتی و مشارکتی به خصوص عبدالله مومنی، امیرفرشاد ابراهیمی و عمادالدین باقی برای تاثیرگذاری و یا برگزاری مراسم یادبود آن مرحوم به شکل جوسازی و دروغ‌پردازی در سایت‌ها و روزنامه‌های همفکر خود، سواستفاده از آزادی موقت موسوی خوئینی، ایجاد تشنج، تنش و اختلاف در درون خانواده آن مرحوم، گسیل عکاسان، خبرنگاران متعدد برای پوشش خبری جهت‌دار و سعی در ترسیم چهره مخالف نظام از مرحوم موسوی‌ خوئینی را از جمله فعالیت‌های فشرده‌ای دانست که توسط این عوامل طی چند روز گذشته انجام شده است.

این فرد نزدیک به خانواده مرحوم موسوی خوئینی ادامه داده است: بازماندگان مرحوم موسوی خوئینی پس از اطلاع از تدارک مراسم یادبود خارج از برنامه توسط این عناصر به شدت به این موضوع معترض شده و به آنان هشدار دادند به هیچ وجه در قضیه مذکور دخالت ننمایند و حتی پس از این که طیف فرصت‌طلب و سودجو که جز به منافع جناحی و اهداف سیاسی خویش نمی‌اندیشند،قصد داشتند یکی از مراسم‌ اعلام شده توسط بازماندگان را مصادره به مطلوب نمایند که این عمل نابخردانه نیز با واکنش شدید خانواده آن مرحوم مواجه گردید.

صفی‌یاری در نامه خود آورده است: مرحوم موسوی خوئینی برخلاف آنچه عناصر فرصت‌طلب مطرح می‌نمایند انسانی متعبد، زاهد، ساده‌زیست،مردم‌دار، انقلابی، مدافع سرسخت آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب به ویژه اصل ولایت مطلقه فقیه بود و همواره خود را مرید حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری می‌دانست و همگان را به دفاع از کیان اسلام و انقلاب و برخورد با افکار التقاطی توصیه می‌نمود. شأن آن مرحوم از این بازی‌های سیاسی دور بود و یقیناً روح پاکش نیز از اعمال و گفتار کوتوله‌های سیاسی و عقده‌ای‌های مغرض بیزار است.



مسعود صفی یاری ::: جمعه 86/7/13::: ساعت 12:44 صبح نظرات دیگران: نظر